13

Dinsdag 9 mei was alweer onze laatste dag. Een bezoek aan het museum van Chocola=er Defroidmont in Erezée was de moeite waard. We werden verwelkomd met een chocoladepas=lle en een mooie reportage over de produc=e van de heerlijke pralines. We konden het niet nalaten om onze voorraad op te slaan. In Durbuy was de lunch, een 3 gangen tapas menu, voorzien in ‘La Bru’sserie Sanglier’ van Wout Bru. Dit was een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Jammer genoeg waren de hemelsluizen in Durbuy volop open zodat we de verkennende wandeling omgezet hebben in wat vrije =jd. Voor het vertrek uit Durbuy wachKe ons nog een leuke verrassing. De proeverij die we gemist hadden, op dag twee, kregen we nu aangeboden onder het afdak van de busparking. Onze gids Johan had de meegekregen producten netjes versneden en ze werden ons aangeboden samen met een drankje gesponserd door de firma De Buck. Daarna reden we tevreden huiswaarts naar De Pinte. De sfeer in de bus was duidelijke: iedereen had genoten van de uitstap en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Het is duidelijk: genieten met Neos vrienden is wat we graag doen. Verslag opgemaakt door Mar=ne Braeckman Groepsfoto genomen in Monschau Hieronder kan u de link vinden van ons lid Annemie Verschueren die er weer een mooi fotoalbum van maakte. Wil je het fotoalbum bekijken? Onder de I(nfo) kan u de uitleg vinden via onderstaande link: https://photos.app.goo.gl/gGGdHGMdkRTu3MgA9 12

14 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication