137

ITALIË Livigno Hotel BiViO**** LIVIGNO www.hOTELBIVIOLIVIGNO.IT MEER INfO OVER DIT hOTEL? SCAN DEzE CODE MET JE SMARTPhONE Ligging: Midden in het autovrije winkelcentrum van Livigno ligt hotel Bivio. Aan de overkant van de straat kunt u met de nieuwe lift naar de top van Carosello 3000. Ideale ligging in Livigno! FaciLiteiten: Sinds drie generaties volgt hotel Bivio zijn enige filosofie en dat is de gasten steeds verwennen. Vanaf het eerste moment voelt u zich thuis in zowel hotel als restaurant, dankzij de erg sfeervolle uitstraling. Laat de heerlijke verwenmomenten niet aan u voorbijgaan: in het wellness Garden Spa Center ontdekt u het mooie zwembad, sauna-gedeelte met verschillende sauna’s en stoombad, whirlpool buiten, relaxruimte, kleine fitness. Tegen betaling: privatespa, massages, schoonheidsbehandelingen en zonnedouche. Bivio Club (après-ski bar) is elders in het gebouw gelokaliseerd. Zo kunt u in alle rust verblijven in dit hotel, uniek gelegen in het hart van Code Periode B.161 vr. 13/02 - zo. 22/02 Krokus A.248 za. 04/04 - za. 11/04 Pasen1 EURO <3 <8 1655 -980 -400 1235 -720 -335 Korting <16 -255 -200 het centrum. Kinderspeelruimte aanwezig. Kamers: 2,3,4 -persoonskamers met douche, wc, anti-allergisch tapijt, badmantel, tv, tel., draadloze internetverbinding, minibar. Verschillende kamertypes mogelijk: Standaard (18-22 m², 2-3 pers.). Mits toeslag: Balcony (18-22 m², 2-3 pers.), Romantic (22-26 m², 3-4 pers.), Junior Suite (30-35 m², 2-4 pers.). maaLtijden: PRIJS OP BASIS VAN KAMER MET ONTBIJT: ontbijtbuffet.In de standaardprijs is er GEEN DINER voorzien in het restaurant van het hotel. Voor een SUPPLEMENT DINER van € 20/ dag/persoon wordt er een menu voorzien in het restaurant. Toeslag Inbegrepen 3°/4° Bed >16 -180 -140 A B +50 +100 +35 Skipas 7 6 Inbegrepen B. A. Toeslag* : per persoon voor kamertype (A=BALCONY ROOM,B=ROMANTIC) / Prijs: Kamer met ontbijt, avondeten supplement. 140 | Snowtravel 2014-2015 Formule C. C. X X X X Opties X X X

138 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication