8

Luc sELEcTEErT luc de laet, traiteur en Slager in hart en nieren. het verhaal van luc iS er een van paSSie, amBitie en hard werken. hij iS al jaren uitBater van één van de meeSt SucceSvolle Slagerijen uit de antwerpSe zuidrand. the butcher’s store by de laet & van haver Staat gekend voor inSpirerend vakmanSchap en pure kwaliteit. zo gaat hij zelf zijn vee ter plaatSe keuren en iS hij SteedS op zoek naar topkwaliteit, ook voor zijn kookmateriaal. een Selectie van zijn favoriete producten vind je hier. naaSt goede ingrediënten en kookmateriaal zijn ook de juiSte Snijtechnieken zeer Belangrijk. luc weet alS geen ander hoe een zwilling meS BeSt te hanteren. hij toont je graag hoe het moet op WWW.Feestelijkkoken.be/snijtechnieken. 8 MEER PRODUCTINFO ZIE: WWW.DEMEYERE.BE MEER INFO OP WWW.FEESTELIJKKOKEN.BE

9 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication