16

bErT-jAN sELEcTEErT chef-kok bert-jan michielsen en Sommelier luc dickens openden in de StadSBrouwerij hun eigen reStaurant ‘the Butcher’S Son’. interactie met en tuSSen de klanten vindt Bert-jan zeer Belangrijk. daarom kooS hij voor een open keuken en voor gerechten die je kan delen op tafel. goed koken iS niet alleen een kweStie van de juiSte kooktechnieken te BeheerSen, ook het geBruik van het juiSte en kwalitatief kookmateriaal iS Belangrijk. door de open keuken en foodSharing iS het eveneenS Belangrijk dat het kookmateriaal mooi preSenteert. de producten van zowel demeyere alS StauB zijn hier dankzij hun mooi deSign ideaal voor. Bert-jan maakt je tot Slot ook graag wegwijS in het uitgeBreide aSSortiment van demeyere pannen op WWW.Feestelijkkoken.be/pannen. 16 MEER PRODUCTINFO ZIE: WWW.DEMEYERE.BE MEER INFO OP WWW.FEESTELIJKKOKEN.BE MEER PRODUCTINFO ZIE: DEMEYERE.BE

17 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication